ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU POKLIČITE 040 900 889!

Akcija Hitachi klimatskih naprav

Hitachi akcija

Hitachi akcija – doživi val svežine s klimo Hitachi in Alpsko šolo Bovec.

Klimatske naprave Hitachi vas z valom svežine hladijo v vročih poletnih mesecih. Izberite klimo Hitachi in izkusite udobje in hlad vrhunskih klimatskih naprav. Klime Hitachi z visoko učinkovitostjo in nizko porabo skrbijo, da je klima v vašem domu vedno prijetna. Najsi bo vročina ali mraz, Hitachi poskrbi za vrhunsko udobje. 

V mesecu juniju je Hitachi za svoje kupce pripravil akcijsko ponudbo klimatskih naprav po dostopnih cenah! Ob nakupu klime takoj prejmete bon za nepozabno doživetje rafting spusta po reki Soči. Vse, kar morate narediti je, da se do konca meseca odločite za hlajenje s klimatsko napravo Hitachi, ki vam jo bodo namestili naši usposobljeni tehniki. Takoj po inštalaciji klime boste prejeli kupon, ki ga lahko izkoristite takoj za rafting spust po Soči. Spust organizirata Alpska šola Bovec in Soča rafting d.o.o.

Oglejte si ponudbo klimatskih naprav Hitachi

Pohitite, saj bo akcija potekala samo do 30. junija 2017!

Pravila promocije “Doživi val svežine”

Hitachi akcija velja za fizične osebe (ne velja za podjetja ali s.p.), ki se bodo med 14. junijem 2017 in 30. junijem 2017 odločile za nakup klimatske naprave Hitachi pri klima123, bodo prejele bon za nepozabno doživetje z raftom po reki Soči. Kupon bo mogoče izkoristiti do konca poletja. V času akcije je bon priložen k klimatski napravi. Bon velja za eno osebo in sicer kupca klime Hitachi ali družinskega člana. Podatke o osebi, ki bo koristila bon, je treba sporočiti na 123 projekt d.o.o., ti podatki so lahko razvidni tudi iz izpolnjenega garancijskega lista, v kolikor bon koristi ista oseba. Veljaven je le bon, ki ima žig uradnega uvoznika ter podpis pooblaščenega monterja , ki je vgradil napravo. Pred koriščenjem nagradnega bona je potrebno organizatorja obvestiti o vaši želji ter rezervirati termin spusta po reki. Pri koriščenju bona v akcijski ponudbi veljajo pogoji organizatorja dogodka. Za spust ne potrebujete dodatnega predznanja, od udeležencev se pričakuje le normalno psihofizično zdravje. Od udeležencev na vodnih aktivnostih je pričakovano znanje plavanja. Nosečnicam aktivnosti odsvetujemo.

Delite to objavo
  , ,