ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU POKLIČITE 040 900 889!

Fujitsu klimatske naprave

Fujitsu je priznan japonski proizvajalec klimatskih naprav, ki se ponaša z vrhunskimi strokovnjaki in inovacijami. Napredne tehnologije vplivajo na energetske izkoristke, ki so iz leta v leto boljši zato so klimatske naprave Fujitsu optimalna rešitev za vsako zahtevo.

Japonski proizvajalec je znan tudi po rešitvi za počitniške objekte, kjer je v veliko primerih edini ogrevalni vir prav klimatska naprava. Posebna serija Nordic klimatskih naprav se ponaša z vrhunskimi izkoristki pri izjemno nizkih temperaturah in z vgrajenim grelnim kablom zanesljivo ogreva tudi pri -25°C zunanje temperature.

Pestra ponudba klimatskih  naprav zagotavlja, da so Fujitsu klimatske naprave optimalna rešitev za vse vaše zahteve.

Fujitsu LL Eco Inverter

Fujitsu klimatske naprave serije LL inverter odlikuje visoko učinkovita kompaktna zasnova notranje enote, zmogljiv način delovanja, 12 urni časovnik za vklop/izklop ter super tiho delovanje.

Klimatske naprave Fujitsu ECO inverter so primerne za hlajenje bivalnih prostorov, odlikuje jih visoka energetska učinkovitost A++ in kompaktna zasnova notranjih enot.

FUJITSU CENOVNO DOSTOPNA SERIJA KLIMATSKIH NAPRAV ECO INVERTER Z A++ UČINKOVITOSTJO HLAJENJA

Aktualni cenik klimatskih naprav Fujitsu velja od 15. aprila 2017 do preklica. V ceniku so navedene priporočene maloprodajne cene za klimatske naprave Fujitsu LL Inverter  letnika 2017 brez montaže. Cena montaže je odvisna od materiala in zahtevnosti montaže, ki jo oceni pooblaščeni monter klimatskih naprav. Priporočamo vam, da se pred nakupom posvetujete z našim strokovnjakom na telefonski številki 040 900 889 ali izberete brezplačno svetovanje na domu.

Fujitsu LM Standard Inverter

Klimatske naprave Fujitsu serije LM Standard Inverter se uvrščajo v srednji razred ponudbe klimatskih naprav tega japonskega proizvajalca. Klime odlikuje tiho delovanje in udobnejša porazdelitev zraka v prostoru. Izjemno učinkovit izmenjevalnik toplote omogoča, da klime te serijo dosegajo visoko učinkovitost z manjšim, bolj kompaktnim ohišjem.

Prednost te serije je vgrajen posebni aktivni difuzor zraka, ki zagotavlja bolj udobno porazdelitev zraka po prostoru med hlajenjem in ogrevanjem. Klime Fujitsu LM Standard inverter imajo vgrajen filter z jabolčnim katehinom za odstranjevanje nečistoč iz zraka ter ionski filter, ki odstranjuje in razgrajuje neprijetne vonjave.

Fujitsu serija klimatskih naprav Standardni inverter srednjega razreda s super tihim delovanjem

Aktualni cenik klimatskih naprav Fujitsu velja od 15. aprila 2017 do preklica. V ceniku so navedene priporočene maloprodajne cene za klimatske naprave Fujitsu LM Inverter  letnika 2017 brez montaže. Cena montaže je odvisna od materiala in zahtevnosti montaže, ki jo oceni pooblaščeni monter klimatskih naprav. Priporočamo vam, da se pred nakupom posvetujete z našim strokovnjakom na telefonski številki 040 900 889 ali izberete brezplačno svetovanje na domu.

Fujitsu LU Designer Inverter

Klimatske naprave Fujitsu serije LU so uvrščene višji razred ponudbe tega japonskega proizvajalca. LU serija klimatskih naprav se ponaša z izjemno kompaktnimi notranjimi enotami, ki v globino merijo le 185 mm.

Edinstvena lastnost teh večkrat nagrajenih klimatskih naprav je premična sprednja plošča, ki se med delovanjem dvigne in omogoča klimi zmogljivejše delovanje ob ohranjanju vitkega profila notranje enote. Klime te serije odlikuje visoka učinkovitost hlajenja A++, izjemno tiho delovanje in tedenski časovnik med mnogimi drugimi funkcijami, po katerih slovijo Fujitsu klimatske naprave.

Fujitsu serija klimatskih naprava Design inverter s tedenskim časovnikom

Aktualni cenik klimatskih naprav Fujitsu velja od 15. aprila 2017 do preklica. V ceniku so navedene priporočene maloprodajne cene za klimatske naprave Fujitsu LU Inverter  letnika 2017 brez montaže. Cena montaže je odvisna od materiala in zahtevnosti montaže, ki jo oceni pooblaščeni monter klimatskih naprav. Priporočamo vam, da se pred nakupom posvetujete z našim strokovnjakom na telefonski številki 040 900 889 ali izberete brezplačno svetovanje na domu.