ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU POKLIČITE 040 900 889!

Gree Bora klimatske naprave | Novost

Gree Bora, novo 2018

Klimatske naprave Gree slovijo po dostopni ceni in visoki kakovosti. Zato ne preseneča, da so slovenski kupci izbrali Gree Electric kot najboljši nakup med klimatskimi napravami. To potrjuje tako naprava Best Buy Award, kot tudi izkušnje naših strank. Tudi v letošnjem letu Gree nadaljuje z zagotavljanjem odličnih klimatskih naprav po dostopnih cenah. To potrjuje tudi nova serija klim Gree Bora, ki jo odlikuje še nižja cena in uporaba novih tehnologij.

Klima GREE Bora, Best Buy Slovenija

Prednosti Gree Bora klimatskih naprav

Klima Gree Bora je tipa deljene klimatske naprave z inverter tehnologijo. To pomeni, da ima klima ločeno notranjo in zunanjo enoto. Takšne klime odlikuje najvišja učinkovitost delovanja in tiho delovanje. Ker je glavna delovna enota nameščena na zunanji steni, je delovanje klime v prostoru tiho in nemoteče. Gree Bora klimatske naprave so na voljo v dveh močeh delovanja, obe izvedenki pa podpirata tako hlajenje kot ogrevanje.

Zmogljivejša enota Gree Bora 35 (model GWH12AAB-K6DNA3A) zmore zagotavljati do 3,2 kW hladilne moči in kar 3,4 kW grelne moči. Za delovanje porabi manj kot 1000 W električne energije, preostanek pa zagotavlja toplotna črpalka in hladilno sredstvo. Hlajenje in ogrevanje s tako kakovostno klimo je izjemno energetsko varčno, zato se klima ponaša z razredom učinkovitosti A++ za hlajenje. Če upoštevamo, da je najvišji razred učinkovitosti A+++, se zmore ta cenovno dostopen model po zmogljivostih primerjati z najboljšimi klimami drugih proizvajalcev. Klima Gree Bora 35 je zasnovana za hlajenje večjih bivalnih prostorov in srednje velikih stanovanj, tako da v večini primerov ni potreben nakup dodatne klime za hlajenje povprečnega stanovanja pri nas.

Manj močan model Gree Bora 25 (model GWH09AAB-K6DNA3A) je idealen za garsonjere in manjša stanovanja. Klimatska naprava zagotavlja 2,5 kW hladilne moči in celo 2,8 kW moči za ogrevanje prostorov v hladnejših mesecih. Manj zmogljiva klima pomeni tudi manjšo porabo električne energije in cenejše delovanje. Gree Bora 25 med delovanjem porabi manj kot 800W električne energije, zagotavlja pa kar trikrat večjo moč. Le redki sistemi se lahko pohvalijo s tako visoko učinkovitostjo. Tudi Gree Bora 25 se  ponaša z enako učinkovitostjo A++ kot zmogljivejši model.

Gree Bora klimatske naprave

Gree Bora klimatske naprave so idealne za študentska stanovanja in sobe (Foto: Bruce Mars | Pexels)

Okolju prijazno hladilno sredstvo R32

Novost klimatskih naprav Gree v letošnjem letu je uporaba hladilnega sredstva R32. Z uporabo hladila R32 so klimatske naprave naredile še en korak na poti do ekološko prijaznega delovanja. Z uporabo sredstva R32 je Gree zmanjšal toplogredni potencial klimatskih naprav. Uporabljeni plin ostaja prijazen ozonskemu sloju. Doslej najbolj pogosto uporabljen plin R410A se bo v naslednjih letih moral umakniti plinu R32. Evropska unija je za prehod na novo sredstvo določila leto 2025. Po tem letu bo vzdrževanje in servisiranje klimatskih naprav s hladilnim sredstvom R410 znatno dražje.

Dodatna prednost uporabe plina R32 je cena, saj je cena R410A plina skoraj trikrat višja. Če k temu dodamo dejstvo, da je za doseganje enake moči potrebno uporabiti več plina v sami klimi, je strošek uporabe klim s starejšim plinom še višji.

Gree Bora klimatske naprave

Udobje v vašem domu zagotavlja klimatska naprava Gree Bora. Vse dni v letu, poceni, učinkovito in zanesljivo (Foto: Bruce Mars | Pexels)

Gree Bora je najboljši nakup leta

Če potrebujete kakovostno, zanesljivo in poceni klimatsko napravo, se odločite za nakup Gree Bora klime. Naprava nudi izjemno učinkovitost, tiho delovanje in majhno porabo energije. Z Gree Bora se boste brez skrbi hladili v vročih poletjih in se ogrevali v hladnih zimskih mesecih. Naprave Gree Bora zmorejo ogrevati tudi, ko se živo srebro zunaj spusti do -15°C, kar je na nepredvidljivo vreme zelo koristna funkcija. Gree Bora ponuja serijsko filter z aktivnim ogljem za zagotavljanje visoke kakovosti zraka v prostoru, opcijsko pa je moč dokupiti tudi modul za upravljanje prek pametnega telefona.

Gree Bora klimatske naprave so za približno 10% cenejše od primerljivih Gree Lomo klim, ki so bile v preteklih letih najbolje prodajane in najbolj zaželene klime pri nas. Pri Gree Electric so letos poskrbeli, da bodo naši kupci imeli še več izbire po še bolj dostopnih cenah.

Trije razlogi zakaj je Gree Bora najboljša klimatska naprava leta

  1. Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno
  2. Nov okolju prijazen plin R32 zagotavlja poceni vzdrževanje
  3. Nizki stroški uporabe zagotavlja visoka učinkovitost klime A++

Za svetovanje in povpraševanje nas pokličite na 040 900 889 ali pa nam pišite na prodaja@klima123.si.

Delite to objavo