ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU POKLIČITE 040 900 889!

Gree Electric klimatske naprave

Klimatske naprave Gree Electric slovijo po odličnih zmogljivostih po dostopni ceni. Gree klime se ponašajo s kar 5 letno garancijo in zagotovljenim servisom, kar zagotavlja dolgoletno brezskrbno uporabo. Gree klimatske naprave so primerne za vsak žep, od dostopne serije Hansol, preko standardne Lomo, izjemno zmogljive Hansol serije pa vse tja do vrha ponudbe z U-Crown družino klimatskih naprav.

Gree je največji svetovni proizvajalec klima naprav, njihova tehnologija pa se uvršča v sam vrh tako po kakovosti kot zmogljivostih. Izberite klimatsko napravo Gree in vse leto uživajte prednosti inverterske tehnologije.

NOVO 2018 | GREE Bora klimatske naprave s hladilnim sredstvom R32

Gree Bora

Nova serija klimatskih naprav za leto 2018 prinaša novosti po dostopni ceni. Klime GREE Bora odlikuje uporaba ekološkega hladilnega sredstva R32, visoka učinkovitost hlajenja A++ in možnost vzdrževanja notranje temperature pri 8°C v načinu gretja. To je idealno za vikend hišice in druge prostore, ki niso naseljeni vse leto.

Hlajenje deluje v energijskem razredu A++, ogrevanje pa deluje v območju do -15°C. Klimatske naprave GREE Bora odlikujejo izjemno kompaktne notranje enote, ki v globino merijo manj kot 19 cm in se tako idealno podajo v vsak prostor.

GREE BORA SERIJA CENOVNO DOSTOPNIH KLIMATSKIH NAPRAV S HLADILNIM SREDSTVOM R32

Gree Hansol

Gree Hansol so stenske klimatske naprava s tehnologijo G10 Inverter, ki nudi uporabniku maksimalno fleksibilnost in optimalno delovanje v širokem razponu pogojev. Enote imajo serijsko vgrajen WiFi modul za daljinski nadzor klimatske naprave preko pametnega telefona ali tablice. V enoti je vgrajen patentiran Gree Daikin rotacijski kompresor z inverterjem.

GREE HANSOL SERIJA ZMOGLJIVIH IN VISOKO UČINKOVITIH KLIMATSKIH NAPRAV Z VGRAJENIM WIFI VMESNIKOM

Gree Free Match

Gree Free Match je rešitev za vse, ki želite poskrbeti za klimo v zelo velikih sobah ali več manjših prostorih. Free Match vam nudi svobodo uporabe od ene do petih notranjih enot z samo eno zunanjo klimatsko napravo. Svobodno izbirajte, kakšno klimo želite v katerem prostoru. Stropno klimo za skupno pisarno in stensko za konferenčno sobo? Free Match zmore. Po eno stensko klimo v vsako od otroških sob? Free Match zmore, tudi če ima vsak od otrok svojo sobo. Tudi če imate petorčke.

Free Match pomeni svobodo izbire, svobodo uporabe in užitek čistega, svežega zraka. Izberite Free Match in nas pokličite na 040 900 889 za brezplačno svetovanje na domu. Kombinacije Free Match podpirajo stenske, kanalske, kasetne in talne notranje enote Gree klimatskih naprav.

GREE Free Match zunanje enote za multi split klima sisteme

Klimatske naprave GREE za vaš dom


Pokličite 040 900 889 za brezplačno svetovanje na domu