ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU POKLIČITE 040 900 889!

Hitachi klimatske naprave

Hitachi je priznan proizvajalec klimatskih naprav, ki se ponaša z bogatim naborom klimatskih naprav za vse pogoje. Od ECO Comfort serije dostopnih stenskih klimatskih naprav za uporabnike, ki cenijo tako kakovost kot ceno, do Akebono serije, ki nudi vse prednosti in tehnologije, ki jih pričakujete od klimatske naprave visokega razreda.

Klime Hitachi so zasnovane tako, da za svojo ceno ponudijo kar največ. Akebono serija se tako ponaša s kovinsko konstrukcijo notranje enote, ne samo zaradi večjo obstojnosti pač pa tudi antibakterijskih lastnosti materiala v primerjavi s plastiko. Zagotovo boste s klimatskimi napravami Hitachi dolgo ogrevali in hladili svoj dom.

Eco Comfort

Hitachi družina klimatskih naprav Eco Comfort je cenovno najbolj dostopna serija klimatskih naprav, a hkrati predstavlja tudi najboljše razmerje med ceno in zmogljivostmi. Ne skrbite o kakovosti, Hitachi klime odlikuje preverjena zanesljivost, ki zagotavlja, da bodo te klimatske naprave dolga leta skrbele za prijetno ozračje v vašem domu.

Hlajenje deluje v energijskem razredu A+ (RAK25 in 35), ogrevanje pa deluje v območju do -15°C, klime pa so opremljene s tehnologijami, ki zagotavljajo energijsko učinkovito delovanje, kot je ECO program.

Hitachi ECO Comfort družina klimatskih naprav s hladilom R410A zagotavlja dostopno hlajenje in ogrevanje

Akebono RAK-RXB

Akebono predstavlja vrh ponudbe klimatskih naprav Hitachi. Klime se ponašajo z visoko učinkovitostjo in naprednimi tehnologijami, ki zagotavljajo udobno in varno uporabo klimatske naprave skozi vse leto. Tedenski časovnik in funkcija samodejnega čiščenja sta le dve prednosti te izjemne serije klimatskih naprav.

Hlajenje deluje v energijskem razredu A+++ (RAK25 in 35), ogrevanje pa deluje v območju do -15°C, zasnova notranje enote iz nerjavečega jekla pa klimi zagotavlja odlične antibakterijske lastnosti.

Hitachi Akebono serija elegantno zasnovanih klim visoke učinkovitosti s tihim delovanjem