ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU POKLIČITE 040 900 889!

Kako hitro lahko namestimo klimo?

Inštalacija klimatske naprave je strokovno delo, ki terja znanje, pravilno orodje in čas. Usposobljena ekipa lahko preprosto montažo opravi po visokih standardih že v dobrih treh urah. Po drugi strani lahko zapletena inštalacija traja več dni in terja uporabo dodatne opreme. A ko govorimo o hitrosti montaže klimatske naprave, nas ne zanima kako hitro lahko končamo, pač pa kako hitro lahko pridemo?

Naše ekipe montirajo klimatske naprave in toplotne črpalke skozi vse leto. Vendar pa je povpraševanje po klimah še vedno zelo sezonsko. Če kolesja stečejo gladko in so naše ekipe proste, lahko klimo namestimo že v treh dneh od potrditve naročila. To je najkrajši čas, ki ga potrebujemo za montažo klimatske naprave. Vendar pa je ta spodnja časovna meja izvedljiva le izven sezone, v času visokega povpraševanja pa jo le s težavo dosegamo. Zato pred nakupom vedno povprašajte o trenutni čakalni dobi, saj je le-ta v poletnih mesecih lahko tudi 7 dni in več. Žal so naše kapacitete fiksne, povpraševanje pa znatno niha. V letošnjem letu smo do sredine maja dosegali nizke izvedbene čase. A ker je število naročil naraščalo, smo hitro dosegli 100% obremenitev in čakalne dobe so se podaljšale.

Informacije na naši spletni strani so zasnovane tako, da vam pomagajo pri lažji odločitvi za nakup primerne klimatske naprave za vas. Naše ocene izvedbe niso le marketinška olepšava, kadar je le mogoče, te tarče dosegamo. A to pogosto ne drži poleti, ko ob velikem povpraševanju naše delo ovirajo še visoke temperature, ki preprečujejo delo na prostem ter pogoste nevihte, zaradi katerih pogosto ne moremo izvesti predvidenega števila montaž.

Če želite najboljšo izkušnjo klime nikakor ne kupujte med junijem in avgustom. Raje se za nakup odločite v tistih delih leta, ko bomo lahko najbolje poskrbeli za zadovoljitev vaših potreb.

Delite to objavo