ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU POKLIČITE 040 900 889!
GREE Hansol 25 klimatska naprava

From: 849,00

Preveri zalogo
Gree HANSOL 25 GWH09TB-S3DNA1D zidna klimatska naprava s tehnologijo G10 Inverter
Gree Hansol GWH09TB-S3DNA1D klima za dom in pisarno.
GREE Hansol GWH09TB-S3DNA1D daljinski upravljalnik
Energetska nalepka za klimo GWH09TB-S3DNA1D

GREE Hansol 25 klimatska naprava

From: 849,00

Zmogljiva klima s 5 letno garancijo in vgrajenim WiFi modulom. Energijski razred A+++ za hlajenje in ogrevanje tudi pri zunanjih temperaturah -20°C.

Moč hlajenja: 2,60 kW (inverter od 0,60 kW do 3,20 kW)
Poraba energije pri hlajenju: 0,650 kW
Moč ogrevanja: 3,00 kW (inverter od 0,60 kW do 4,00 kW)
Poraba energije pri ogrevanju: 0,650 kW

Počisti

Gree Hansol je stenska klimatska naprava s tehnologijo G10 Inverter, ki zagotavlja največjo prilagodljivost in optimalno delovanje v širokem razponu pogojev z izjemno prilagodljivim inverterskim kompresorjem in elektronskim ekspanzijskim ventilom.

G10 inverter tehnologija

Gree G10 inverterska tehnologijaStrokovnjaki za hlajenje podjetja Gree so vložili mnogo truda in dela, da bi njihovi izdelki delovali kar najbolj učinkovito in okolju prijazno. Ta prizadevanja so pripeljala do novih inovacij, ki so spremenile industrijo klimatizacije. To velja tudi za G10 Inverter tehnologijo.

Namen G10 Inverter tehnologije je preprost: kar najhitreje zagotoviti udobno temperaturo prostora, ter obenem zmanjšati porabo energije. Največ električne naprave za ogrevanje in hlajenje porabijo, ko delujejo s fiksno hitrostjo. Takšne enote se morejo samodejno prilagoditi moči delovanja, ko je dosežena želena temperatura. Takšne klime se zanašajo na preprosta temperaturna stikala, ki ustavijo delovanje klime, ko je določena želena temperatura. Ko tipalo zazna, da temperatura v prostoru ni več primerna, ponovno zažene delovanje klime s talno hitrostjo. Enota torej nenehno spreminja temperaturo v prostoru ter s stalnimi zagoni in izklopi uporablja velike količine energije.

Kako deluje G10 Inverter

Z G10 inverter tehnologijo je delovanje klime drugačno. Naprave ves čas spremljajo temperaturo v prostoru in sproti prilagajajo moč delovanja klimatske naprave. Namesto, da bi se klima ugasnila, ko je dosežena nastavljena temperatura, se delovanje samo upočasni. Klima še vedno hladi prostor, vendar le dovolj, da ohranja želeno temperaturo. Poraba je nizka, obremenitev klime manjša, delovanje pa znatno tišje. Tako ni zadovoljna le vaša denarnica, pač pa tudi okolje.

V enoti je vgrajen patentiran Gree Daikin rotacijski kompresor z inverterjem, ki omogoča delovanje v velikem razponu – varno in stabilno deluje tudi v zelo nizkem območju vrtljajev, kar je posebej pomembno za natančno vzdrževanje temperature v prostoru, ko se ta približuje ciljni temperaturi. Velika prednost delovanja pri zelo nizkih obratih je, da je mogoče napravo zanesljivo uporabljati v ultra tihem načinu delovanja. Ko je potrebno kompresor deluje zanesljivo pri visokih obratih, kar zagotavlja bliskovito hitro odzivnost in doseganje velike moči, za zagotavljanje idealne temperature v prostoru takrat, ko vi to želite.

Poleg udobja, omogoča G10 Inverter tehnologija tudi do 50% prihranek energije v primerjavi s klasičnimi sistemi.

GREE Hansol 25 klimatska naprava

Klimatska naprava Gree Hansol je opremljena z naprednimi tehnologijami, ki klimi pomagajo doseči zavidljivo zmogljivost in učinkovitost delovanja. Naprava se ponaša z najvišjim razredom energetske učinkovitosti A+++, ne le pri hlajenju pač pa tudi pri ogrevanju. Gree Hansol 25 dokazuje, da klima ni več igrača za nekaj vročih dni v letu, saj vse leto skrbi za udobno temperaturo v vašem domuGree Hansol klimatske naprave so opremljene z grelnikom zunanje enote, kar klimi omogoča stalno in udobno delovanje, tudi ko temperature zunaj padejo globoko pod ničlo. Hansol udobno ogreva pri -20°C zunanje temperature, brez prekinitev in z 80% učinkovitostjo! Tako tudi ekstremni pogoji niso več izgovor, da bi se zanašali na fosilna goriva.

Klimatska naprava je vir udobja v vašem domu ali pisarni. Naj bo vaš dom, kraj kjer bivate, počivate in čas preživljate z družino, udoben in prijeten. Hansol notranje enote so opremljene s 7-stopenjskim ventilatorjem, ki omogoča tako tiho kot izjemno zmogljivo delovanje, odvisno od želja in nastavitev. V tihem načinu delovanja je naprava skoraj neslišna, a vseeno vzdržuje temperaturo v prostoru, Turbo način pa bo hitro odpihnil vročino iz prostora.

Enota Gree Hansol 25 ima serijsko vgrajen WiFi modul za daljinski nadzor klimatske naprave preko pametnega telefona ali tablice. Naprava potrebuje le aktivno domače WiFi omrežje, preko katerega se priklopi na svetovni splet in po enkratni nastavitvi, lahko klimo brez težavo upravljate z vaše osebne mobilne naprave.

Na klimatsko napravo Gree Hansol nudimo ob rednem vzdrževanju kar 5 let garancije!

Dodatna loputa za usmerjanje zraka

Dodatna notranja loputa, ki se aktivira v načinu hlajenja, je namenjena usmerjanju hladnega zraka daleč od enote. Zrak potuje pod stropom v vodoravni smeri in tako hladen zrak doseže bolj oddaljene dele prostora in se bolj enakomerno razporedi po prostoru. Klima se poslužuje Coandă efekta, ko se zrak oprime ravne površine stropa in ob njem potuje dlje, kot če bi bil usmerjen neposredno.

Inteligentno odtajanje

Inteligentno odtajanje skrbi, da klimatska naprava ogreva učinkovito v vseh pogojih, tudi v primeru nizkih zunanjih temperatur in visoke vlažnosti. Odtajanje se sproži natanko takrat, ko je potrebno in traja natanko tako dolgo, kot je potrebno, da se odtaja ves zamrznjen kondenzat na uparjalniku zunanje enote. S tem problemom se srečujejo vse klimatske naprave, ki delujejo v hladnih, vlažnih okoljih. Takšne razmere se v zimskih mesecih pojavljajo relativno pogosto v kotlinah in rečnih dolinah, ko se vlaga zadržuje v zraku v obliki megle ali nizke oblačnosti. Če so temperature zelo nizke, okoli ledišča, ta vlaga sede na toplotni izmenjevalnik zunanje enote in prične ovirati delovanje klime. Ko se nabere dovolj žledu na napravi, le-ta ne more več učinkovito delovati in potreben je ciklus taljenja zunanje enote s pomočjo toplega zraka iz notranjosti stanovanja. Če je postopek taljenja predolg, se lahko temperatura v prostoru zniža do neudobnih nivojev.

Gree Smart – WiFi daljinski nadzor

GREE SMART aplikacija je zasnovana za daljinski nadzor klimatske naprave GREE preko pametnega telefona (z operacijskim sistemom android ali iOS). Aplikacija omogoča nastavitev načina delovanja, temperature prostora, nastavitev izpiha ter časovno nastavitev delovanja.

GREE Hansol 25 klimatska naprava

Klimatska naprava Gree Hansol 25 klimatska naprava je zasnovana za prostore velikosti med 40 – 60m², kar zadošča za nekoliko večje sobe ali enosobna stanovanja in garsonjere. Če potrebuje več moči, je model Gree Hansol 35 prava izbira, saj zmore hladiti prostore velikosti 55 – 75m² in se običajno vgrajuje v eno in pol ter dvosobna stanovanja.

 Komplet klimatske naprave: GWH09TB-S3DNA1D
 Napajanje iz zunanje enote V/Hz/n° 230/50/1
 Daljinsko upravljanje WiFi vmesnik serijsko
 Moč hlajenja Nazivna (Min – Max) kW 2,60 (0,60 – 3,20)
 SEER vrednost 8,50
 Razred energetske učinkovitosti A+++
 Poraba el. za hlajenje Nazivna (Min – Max) kW 0,600 (0,120 – 1,110)
 Nazivna obremenitev (Pdesignc) kW 2,60
 Moč ogrevanja: Nazivna (Min – Max) kW 3,00 (0,60 – 4,00)
 SCOP vrednost 5,10
 Razred energetske učinkovitosti A+++
 Poraba el. za ogrevanje Nazivna (Min – Max) kW 0,650 (0,120 – 1,600)
 Nazivna obremenitev (Pdesignh) kW 2,80
O
 Notranja enota klimatske naprave GWH09TB-S3DNA1D/I
 Pretok zraka sedem stopenj m³/h 650/600/550/500/450/400/350
 Zmogljivost razvlaževanja notranjih prostorov l/h 0,80
 Zvočni tlak sedem stopenj dB(A) 43/36/34/32/30/28/26
 Zvočna moč sedem stopenj dB(A) 55/48/46/44/42/40/38
 Mere notranje enote Š x V x G mm 866 × 292 × 209
 Teža notranje enote kg 11
O
 Zunanja enota klimatske naprave: GWH09TB-S3DNA1D/O
 Zvočni tlak dB(A) 54
 Zvočna moč dB(A) 63
 Mere zunanje enote: Š x V x G mm 899 × 596 × 378
 Teža zunanje enote: kg 41
 Povezava za hladilo Tekočina inč (mm) 1/4 (6,35)
Plin inč (mm) 3/8 (9,52)
 Največja dolžina napeljave med enotama m 15
 Največja višinska razlika med enotama m 10
 Hladilno sredstvo R410A
 Območje delovanja  Hlajenje °C -15 ~ +48
 Ogrevanje °C -20 ~ +24

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GREE Hansol 25 klimatska naprava”