ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU POKLIČITE 040 900 889!
Mitsubishi Electric HR35VFK klimatska naprava

From: 719,90

Mitsubishi Electric HR35VG klima, MSZ-HR35VF, MUZ-HR35VF
Klima HR35VF, Mitsubishi Electric HR35VF
MSZ-HR35VF daljinski upravljalnik, daljinec,

Mitsubishi Electric HR35VFK klimatska naprava

From: 719,90

Klimatska naprava z majhno notranjo enoto in hladilnim sredstvo R32. Novost 2019!

Moč hlajenja: 3,4 kW (inverter od 0,9 kW do 3,4 kW)
Poraba energije pri hlajenju: 1,21 kW
Moč ogrevanja: 3,60 kW (inverter od 0,9 kW do 3,7 kW)
Poraba energije pri ogrevanju: 0,98 kW

Počisti

Mitsubishi Electric je v letu 2019 svojo ponudbo razširil z novo generacijo klimatskih naprav, ki uporabljajo hladilno sredstvo R32. Klimatske naprave serije HR so nadomestile izjemno priljubljeno družino klimatskih naprav Mitsubishi Electric DM, ki se je dolga leta uvrščala med najbolje prodajan model klim tega proizvajalca. Klimatska naprava Mitsubishi Electric HR35VF je nadomestila starejši model DM35VA, ki uporablja okolju manj prijazno hladilno sredstvo. A to ni edina prednost modela HR35VF pred njegovim predhodnikom. Poglejmo se, v čem se klimatski napravi Mitsubishi Electric razlikujeta.

Razlike med HR35VFK in DM35VA

Osnovna razlika je v uporabi hladilnega sredstva, a to še ni vse. Mitsubishi Electric HR35VFK ima mnogo rahlih izboljšav v primerjavi s svojim predhodnikom. Pri hlajenju HR35VF dosega boljši izkoristek in se uvršča v A++ razred energijske učinkovitosti, kar je za razred bolje od DM35VA. To pomeni še nižjo porabo električne energije pri hlajenju za dodatnih 6%. Upoštevaje že tako visoko učinkovitost klimatskih naprav Mitsubishi Electric v tem cenovnem razredu, to ni zanemarljiva izboljšava. Kima HR35VF dosega tudi 5% višjo učinkovitost pri ogrevanju, čeprav razred energijske učinkovitosti ostaja A+.

Z uporabo sodobnih tehnologij in nenehnih izboljšav je pri modelu HR35VF notranja enota manjša. V primerjavi z modelom DM35VA je notranja enota 10 mm nižja in 4 mm plitvejša. Nova zasnova tudi pomeni tišje delovanje, le 21 dBA pri hlajenju. 

Prednosti klime Mitsubishi Electric HR35VFK

Hladilno sredstvo R32

Z uporabo hladilnega sredstva R32 družina klimatskih naprav serije HR predstavlja korak k čistejšemu okolju. O različnih hladilnih sredstvih smo že pisali Prednost hladila R32 je nižja obremenitev okolja. Hladilno sredstvo R32 ima vrednost GWP 675 (potencial globalnega ogrevanja). Zato je ta plin kar trikrat manj škodljiv kot R410A. Plin R32 se ponaša tudi z višjo zmogljivostjo hlajenja pri enakem volumnu. To pomeni, da klimo za delovanje potrebuje manj hladilnega sredstva.

V Sloveniji je uporabo hladila R-410A zapečatila EU direktiva o f-plinih 517/2014. Po letu 2025 v domačih klimatskih napravah ne bo dovoljeno uporabljati hladilnih sredstev, katerih GWP je višji od 750. S tem se efektivno prepove uporaba tega plina ne samo za prodajo, pač pa tudi pri servisiranju klimatskih naprav, ki uporabljajo plin R-410A.

Mitsubishi Electric HR35VFK

Klimatska naprava HR35VF prinaša izkušnje strokovnjakov Mitsubishi Electric v vsak dom. S serijo HR so sedaj Mitsubishi Electric klimatske naprave s hladilnim sredstvom R32 na voljo tudi v nižjem cenovnem razredu klimatskih naprav. Nova družina klimatskih naprav Mitsubishi Electric HR združuje znanje in izkušnje, pridobljene pri razvoju klim serij LN in AP ter jih prilagodi za uporabo v klimah vstopnih razredov po izjemno dostopnih cenah.

Velikost notranje enote HR35VF

Velikost klimatske naprave pogosto igra pomembno vlogo pri izbiri prave klime za vaš dom. Vsi želimo, da bi bile naše klimatske naprave kar najmanjše in hkrati čim bolj tihe. Žal sta ti želji nasprotni. Ker so najglasnejše komponente klimatske naprave vgrajene v zunanjo enoto, je glavni vir hrupa v notranji enoti ventilator, ki zagotavlja kroženje zraka po prostoru. Manjši kot je ventilator, hitreje in glasneje mora delovati, da zagotovi zadostno kroženje zraka.

Strokovnjaki v Mitsubishi Electric laboratorijih so združili dolgoletne izkušnje in dognanja v razvoju klimatskih naprav in zasnovali notranjo enoto, ki ustreza željam raznih vrst uporabnikov. Notranja enota MSZ-HR35VF meri v višino le 28 cm, globina enote je manj kot 23 cm (228 mm), širina notranje enote pa je dobrih 83 cm (838 mm). Takšna zasnova klimi omogoča, da se lepo poda v prostor in zagotavlja optimalno kroženje zraka po prostoru.

Energetska učinkovitost A++

Z uporabo inverter tehnologije so klime presegle pričakovane meje energijske učinkovitosti. Danes od klimatskih naprav pričakujemo presežke. Razred A ni dovolj. Zahtevamo A+ in celo A++. Mitsubishi Electric HR35VF je zasnovana za varčno delovanje. Zato klima pri hlajenju porablja malo energije in se pri hlajenju uvršča v razred energijske učinkovitosti A++. S tem se postavlja ob bok napravam iz višjih cenovnih razredov. Tudi pri ogrevanju klima dosega razred energijske učinkovitosti A+.

Upravljanje preko telefona in WiFi omrežja

Klimatska naprava podpira upravljanje prek telefona ali interneta. Preko vmesnika, ki je vgrajen serijsko, je mogoče klimo nadzorovati s telefonom in jo vklapljati in izklapljati tudi, ko vas ni doma. Preko telefona je moč stanovanje v poletnih mesecih ohladiti še preden pridete domov. Z opcijskim vmesnikom boste imeli nad klimo popoln nadzor in tako prihranili denar, ki bi ga sicer klima porabila za delovanje. Izkoristite prednost WiFi povezave z WiFi vmesnikom.

Osnovne lastnosti klimatske naprave Mitsubishi Electric HR35VF

  • kompaktne stenske enote v beli barvi, višina enote le 28 cm
  • možnost uporabe stenskih enot MSZ-HR v multi izvedbi z zunanjimi enotami MXZ-HA MULTI
  • visoka energijska učinkovitost, v hlajenju A++, ogrevanju A+
  • Wi-Fi vmesnik, ki omogoča upravljanje in kontrolo delovanja s pomočjo mobilne aplikacije MELCloud
  • zelo tiho delovanje in ekonomičen način klimatizacije
  • tedenski časovnik

Klima HR35VFK je primerna za večino stanovanj

Z nazivno hladilno močjo 3,4 kW, je klima Mitsubishi Electric HR35VF zasnovana za uporabo v srednje velikih stanovanjih in večjih prostorih. Klimatizirati zmore najmanj 140 m³ zraka, kar zadošča za prostore velikosti med 45 in 70m². Takšno klimo priporočamo za eno in več-sobna stanovanja in počitniške hišice in manjše sejne sobe.

Mitsubishi Electric HR35VFK

Izberite klimatsko napravo, ki ji zaupajo že mnogi. Z novo generacijo klimatskih naprav serije HR je Mitsubishi Electric zagotovil še bolj ekonomično in okolju prijazno klimatizacijo vašega doma, pisarne ali počitniške hišice. Pokličite 040 900 889 še danes ali pa izpolnite obrazec za brezplačno svetovanje na domu in naši tehniki vam bodo z veseljem svetovali pri nakupu in izbiri pravilne klimatske naprave za vaš dom.

Obseg dobave klime Mitsubishi Electric HR35VFK

  • MSZ-HR35VF notranja enota
  • MUZ-HR35VF zunanja enota
  • RH18A IR daljinski upravljalnik
  • namestitveni nosilec notranje enote

Za dodatne informacije pokličite 040 900 889

Preglejte še ostale modele iz serije MSZ-HR SMART

 Komplet klimatske naprave: MSZ-HR35VF
 Moč hlajenja Nazivna (Min – Max) kW 3,40 (0,90 – 3,40)
 SEER vrednost Nazivna 6,2
 Razred energetske učinkovitosti A++
 Poraba el. za hlajenje Nazivna kW 1,21
 Letna poraba električne energije za hlajenje kWh/a 191
 Moč ogrevanja: Nazivna (Min – Max) kW 3,60 (0,90 – 3,70)
 SCOP vrednost Nazivna W/W 4,30
 Razred energetske učinkovitosti A+
 Pdesign pri -10°C kW
 Poraba el. pri nazivni moči kW 0,975
 Letna poraba električne energije za ogrevanje kWh/a 781
 Nazivna kapaciteta a Tdesignh kW – (-10°)
a Tbivalent kW – (-10°)
a Tol kW – (-15°)
O
 Notranja enota klimatske naprave: MSZ-HR35F
 Mere notranje enote V x Š x G mm 280 x 838 x 228
 Teža notranje enote kg 8,5
 Pretok zraka (4 stopnje) Hlajenje m³/min 3,6 do 11,7
Ogrevanje m³/min 3,3 do 10,5
 Zvočni tlak (4 stopnje) Hlajenje dB(A) 22 do 46
Ogrevanje dB(A) 21 do 44
 Zvočna moč (PWL) Nominalna, hlajenje dB(A) 60
O
 Zunanja enota klimatske naprave: MSZ-HR35VF
 Mere zunanje enote V x Š x G mm 538 x 699 x 249
 Teža zunanje enote kg 24
 Pretok zraka Hlajenje/Ogrevanje m³/min 32,2 / 32,2
 Zvočna moč Hlajenje/Ogrevanje dB(A) 51 / 51
 Delovni tok A 6,7
 Moč varovalke A 10
 Povezava za hladilo Tekočina / Plin mm 6,35 / 9,52
 Dolžina napeljave med enotama m 20
 Največja višinska razlika med enotama m 12
 Hladilno sredstvo R32
 Količina hladilnega sredstva kg 0,45
 Enaka vrednost CO₂ t 0,30
 Območje delovanja  Hlajenje °C -10 ~ +46
 Ogrevanje °C -10 ~ +24

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mitsubishi Electric HR35VFK klimatska naprava”