ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU POKLIČITE 040 900 889!
Mitsubishi FH35VE klimatska naprava

From: 1.090,00

Preveri zalogo
Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE, MUZ-FH35VE tiha in učinkovita klimatska naprava
Kam namestiti klimatsko napravo Mitsubishi Electric FH35VE
Daljinski upravljalnik za klimo Mitsubishi MSZ-FH35VE
Mitsubishi Energetska nalepka za klimo MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE

Mitsubishi FH35VE klimatska naprava

From: 1.090,00

Kirigamine klimatska naprava z izjemno učinkovitostjo in naprednimi tehnologijami za zagotavljanje idealne klime v prostoru.

Moč hlajenja: 3,5 kW (inverter od 0,8 kW do 4,0 kW)
Poraba energije pri hlajenju: 0,82 kW
Moč ogrevanja: 4,00 kW (inverter od 1,0 kW do 6,3 kW)
Poraba energije pri ogrevanju: 0,99 kW

Počisti

Kirigamine, tehnološki mejnik 21. stoletja

Kirigamine FH serija je bila zasnovana za doseganje najvišjih standardov klimatizacije. Klima je opremljena z naprednimi tehnologijami, ki dosegajo najvišje standarde hlajenja, ogrevanja in čiščenja zraka ter tako zagotavljajo visok nivo udobja v vašem domu, ne glede na trenutno podnebne razmere.

Plasma Quad filtrirni sistem za čiščenje zraka

Plasma Quad je napreden, več-stopenjski sistem čiščenja zraka, ki je zasnovan za učinkovito nevtralizacijo nečistoč v zraku, kot so alergeni, virusi in bakterije. Klimatske naprave opremljene s Plasma Quad sistemom zagotavljajo čistejši in bolj svež zrak v prostoru. Sistem električno aktivira Plasma filter, ki kot mreža preprečuje vstop nečistoč skozi vhodno zračno odprtino klimatske naprave. Klimatska naprava tako prestreže večino prašnih delcev, alergenov, bakterij in virusov in jih odstrani iz zraka, ki vstopa v notranjost enote. Plasma Quad se ponaša s kar 99% učinkovitostjo odstranjevanja nečistoč iz zraka, kar so potrdili tudi neodvisni preizkusi.

Sistem za čiščenje zraka Plasma Quad uporablja elektrode iz volframa, ki zagotavljajo zmogljivo razelektritev in učinkovito aktiviranje filtra. Poleg tega je električno polje namesto standardne okrogle oblike sploščeno v obliko podobno traku, zaradi česar je močnejše in učinkovitejše. Sestavni del Plasma Quad sistema sta še dva standardna filtra za čiščenje zraka ter filter za odstranjevanje neprijetnih vonjav. Tako napreden sistem čiščenja zraka je idealen za vse, ki trpijo za astmo in drugimi alergijami na delce v zraku.

Mitsubishi FH35VE klimatska naprava

Naravni pretok zraka

Za ustvarjanje zdravega okolja je najpomembnejše, da je izpuh zraka čim bolj podoben naravnemu. Mitsubishi Electric je klime serije FH opremil s funkcijo, ki so jo poimenovali ‘naravni izpuh’. Notranja enota je opremljena z dvojno loputo, ki razdeli tok zraka na levo in desno stran. S tem se zrak bolj enakomerno porazdeli skozi celoten prostor, kar omili občutek zavese hladnega zraka, ki je značilna za standardne klimatske naprave. Z novimi tehnologijami so pri Mitsubishi Electricu ustvarili zračni tok, ki je podoben sapici vetra ter se tako izognili občutku konstantnega, nenaravnega pihanja iz naprave.

3D »I-see« tipalo

Serija FH je opremljena s 3D senzorjem i-see, ki s pomočjo infrardečih žarkov zaznava temperaturo v oddaljenih delov prostora. Tipalo ne meri le temperature v bližini klime, pač pa zmore zaznati spremembe v prostoru in delovanje klime prilagoditi spremembam. Osem navpično nameščenih tipal zaznava celotno območje pred klimo, katerega razdeli na 94 navideznih sektorjev. S podrobno analizo zmore naprava prepoznati, kje v prostoru se nahajajo osebe. Uporabnik ima tako možnost, da s pomočjo samodejnega sistema, usmeri tok zraka v tiste dele prostora, kjer se nahajajo ljudje ter jim tako zagotovi več udobja, ali pa zrak usmeri stran od oseb, če ti tega ne želijo.

Vrhunska učinkovitost skozi vse leto

Kirigamine klimatske naprave so zasnovane za uporabljanje v vseh letnih časih in raznovrstnih vremenskih pogojih. Prav zato so klimatske naprave opremljene z najsodobnejšimi tehnologijami za zagotavljanje varčne in učinkovite klimatizacije doma. Tako se Mitsubishi Electric Kirigamine FH35VE klimatska naprava ponaša z A+++ razredom energetske učinkovitosti tako pri ogrevanju kot hlajenju. To pomeni izjemno nizko porabo energije tako med hlajenjem kot ogrevanjem.

Mitsubishi klimatsko napravo Kirigamine FH35VE je mogoče z opcijskim mrežnim vmesnikom (ob doplačilu) vključiti v domače omrežje. Klima Mitsubishi se nato poveže v MELCloud storitev, preko katere je mogoče napravo upravljati in nadzirati preko telefonov, tablic in računalnikov. MELCloud nudi spremljanje delovanja v živo in spreminjanje nastavitev časovnika. Poleg tega je mogoče preko spletnih aplikacij beležiti morebitne napake v delovanju klime, kar poenostavi servisiranje in tako prihrani stroške.

 Komplet klimatske naprave: MSZ-FH35VE
 Moč hlajenja Nazivna (Min – Max) kW 3,50 (0,80 – 4,00)
 SEER vrednost Nazivna 8,9
 Razred energetske učinkovitosti A+++
 Poraba el. za hlajenje Nazivna kW 0,820
 Letna poraba električne energije za hlajenje kWh/a 138
 Moč ogrevanja: Nazivna (Min – Max) kW 4,00 (1,00 – 6,30)
 SCOP vrednost Nazivna W/W 5,10
 Razred energetske učinkovitosti A+++
 Pdesign pri -10°C kW 3,60
 Poraba el. pri nazivni moči T=+7°C kW 0,800
 Letna poraba električne energije za ogrevanje kWh/a 986
 Nazivna kapaciteta a Tdesignh kW 3,6 (-10°)
a Tbivalent kW 3,6 (-10°)
a Tol kW 3,2 (-15°)
 Toplotna moč pomožnega grelca (elbuTj) kW
O
 Notranja enota klimatske naprave: MSZ-FH35VE
 Mere notranje enote V x Š x G mm 305 (+17) x 925 x 234
 Teža notranje enote kg 13,5
 Pretok zraka
(SLo-Lo-Mid-Hi-SHi)
Hlajenje m³/min 3,9/4,7/6,3/8,6/11,6
Ogrevanje m³/min 4,0/4,7/6,4/9,2/13,2
 Zvočni tlak
(SLo-Lo-Mid-Hi-SHi)
Hlajenje dB(A) 21/24/29/36/42
Ogrevanje dB(A) 21/24/29/36/44
 Zvočna moč Nominalna dB(A) 58
O
 Zunanja enota klimatske naprave: MUZ-FH35VE
 Vhodna električna napetost V 230
 Vhodna frekvenca Hz 50
 Število faz 1
 Mere zunanje enote V x Š x G mm 550 x 800 x 285
 Teža zunanje enote kg 37
 Zvočni tlak min/max dB(A) 46 / 50
 Zvočna moč nominalna dB(A) 61
 Delovni tok A 10,0
 Povezava za hladilo Tekočina inč (mm) 1/4 (6,35)
Plin inč (mm) 3/8 (9,52)
 Dolžina napeljave med enotama m 20
 Največja višinska razlika med enotama m 12
 Hladilno sredstvo R-410A (1975)
 Območje delovanja  Hlajenje °C -10 ~ +46
 Ogrevanje °C -15 ~ +24

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mitsubishi FH35VE klimatska naprava”