ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU POKLIČITE 040 900 889!

Kako hitro do klimatske naprave v Ljubljani

Klima123 hitro do klime

Podnebje je muhasta zver. Včasih nas razveseli s prijetnimi temperaturami v oktobru, drugič nas razjezi s prijetnimi temperaturami v decembru. Nepredvidljivo je in neskončno spremenljivo in prav lahko se zgodi, da poletne temperature presenetijo z rekordnimi vrednostmi. Ko temperature okolja presežejo 35°C in se v stanovanju živo srebro približa nevzdržnim 30°C je potrebno nekaj storiti. Lahko se poskusimo hladiti brez klime. Ali pa poiščemo klimatizacijo brez zunanje enote. A v takšni vročini je rešitev samo ena: hitro do klime!

Podstrešna stanovanja so še posebej izpostavljena sončnim žarkom in toplotnem sevanju nam  bližnje zvezde. Klima je najboljša rešitev za vzdrževanje kakovosti življenja v mansardnih prostorih. Tako je razmišljal tudi Grega iz Ljubljane, ki je v torek 25. julija izpolnil kontaktni obrazec na strani klima123 in naročil strokovni ogled svojega doma. Sporočilo smo vnesli v naš sistem in hitro ga je poklical naš tehnik. Dogovorili smo se, da ga bo naš svetovalec obiskal naslednjega dne v popoldanskih urah. Če je le mogoče se potrudimo, da oglede in montaže prilagodimo urnikom naših strank, zato smo se oglasili v času, ko je g. Gregor zaključil z delovnimi obveznostmi.

Hitro do svetovanja na domu, hitro do klime!

Vsak ogled lokacije je drugačen. Nekatere stranke točno vedo kakšno klimo želijo in potrebujejo le strokovno potrditev svojih ocen, med tem ko drugi vedo samo, da potrebujejo klimo. Ogled traja toliko časa, kot je potrebno in nikoli ga ne opravimo preveč hitro. Gospod Gregor je vedel, kje želi imeti klimo in kateri model ga zanima. Izbral je klimo proizvajalca GREE, saj nudi varčno hlajenje, ogrevanje tudi pri -20°C in standardno upravljanje preko spleta. Naš tehnik je izmeril velikost prostorov, izračunal potrebno moč klimatske naprave ter svetoval pri postavitvi notranje in zunanje enote. Zaradi zahtev lokacije tipska montaža ni bila možna, zato smo se z g. Gregorjem dogovorili, da mu hitro pripravimo ponudbo za montažo, ki upošteva lastnosti njegovega doma.

GREE LOMO 35 klimatska naprava - hitra vgradnja

Ogled se je končal v poznih popoldanskih urah, zato smo ponudbo poslali takoj naslednjega dne. Ker julij sodi med najbolj zahtevne mesece za servisiranje in vgradnjo klimatskih naprav, žal hitro montirati klimo ni vedno mogoče. Ker pa pri tej vgradnji ni bila potrebna posebna oprema ali večja ekipa monterjev, smo g. Gregi ponudili možnost montaže že naslednji ponedeljek, 31. julija. Ko smo uredili formalnosti je g. Grega takoj potrdil montažo in pričeli smo pripravljati formalnosti za montažo klime. Prvi korak je bil rezervacija klimatske naprave, se izloči v skladišču in pripravi na prevoz na lokacijo. Vsaka klima GREE ima pet letno garancijo, ki terja letno servisiranje klime ter pripravo dokumentacije. V petek, 28. julija, je bila pripravljena tako klima kot dokumentacija in naprava je bila klima dodeljena tehniku, ki bo izvedel montažo.

Čeprav je bila montaža predvidena za ponedeljek, pa se je g. Gregi nasmehnila sreča, saj se nam je nepričakovano hitro odprl prost termin v soboto, 29. julija. Naš tehnik se je neposredno dogovoril s stranko in montažo opravil dva dneva prej, kot smo bili dogovorjeni. G. Grega je bil zadovoljen s hitro in strokovno vgradnjo klime, nas pa veseli, da smo še nekomu polepšali letošnje in mnoga prihajajoča poletja.

Od trenutka, ko je g. Grega izpolnil obrazec na naši spletni strani, do dne, ko je imel klimo nameščeno, so minili skoraj natančno štirje dnevi. Od potrditve predračuna do montaže pa le dva delovna dneva. Tako g. Grega najmočnejši vročinski val leta preživlja v udobno hlajenem stanovanju, naši tehniki pa še naprej opravljajo oglede in izvajajo montaže po vsej Sloveniji. Hitro in zanesljivo.

Če tudi vi želite svoj dom opremiti s kakovostno klimatsko napravo po dostopni ceni, izpolnite obrazec za brezplačno svetovanje na domu ali pa pokličite 040 900 889 za dodatne informacije o klimatizaciji vašega doma.

Delite to objavo
  , , , , ,