ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU POKLIČITE 040 900 889!

Mitsubishi Electric klimatske naprave

NOVO 2019 | MSZ-HR klimatske naprave s hladilnim sredstvom R32

Mitsubishi Electric MSZ-HR SMART inverter

Serija MSZ-HR klimatskih naprav Mitsubishi Electric se ponaša z izjemnim razmerjem med funkcijami in zmogljivostjo. Klimatske naprave so opremljene z varčnim in zanesljivim kompresorjem, ki zagotavlja tiho, ekonomično delovanje . Klime odlikuje A++ razred energetske učinkovitosti tako za hlajenje kot ogrevanje.

Model MSZ-HR uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32. S to serijo so klime s tem hladilnim sredstvom na voljo tudi v vstopnih modelih klima naprav.

Mitsubishi Electric MSZ-HR serija klimatskih naprav po dostopnih cenah

Mitsubishi Electric MSZ-A Inverter

Nova generacija klimatskih naprav Mitsubishi Electric s hladilnim sredstvom R32. Povsem posodobljene notranje enote omogočajo tiho in zmogljivo delovanje. Dvakrat večja loputa omogoča vodoravno pihanje zraka, klime pa podpirajo daljinsko usmerjanje v vse smeri.

MSZ-A inverter klime odlikuje visoka učinkovitost A+++ (25/35) pri hlajenju, tiho delovanje že od 19 dB(A) in opcijsko upravljanje preko mobilnega telefona.

Mitsubishi Electric MSZ-A inverter klimatske naprave z R32 hladilnim sredstvom

Mitsubishi Electric EF Kirigamine Zen inverter

Kirigamine Zen klimatske naprave združujejo vrhunski dizajn z izjemnimi tehnologijami hlajenja in ogrevanja. Klimatske naprave te družine dosegajo najvišjo  energetsko učinkovitost A+++ (2,5/3,5kW) pri hlajenju. To pomeni, da klima z dolgoletnim varčnim delovanjem več kot upraviči nekoliko višjo začetno investicijo. Klima je na voljo v treh barvah: beli, srebrni in črni.

Mitsubishi Electric EF klimatske naprave Kirigamine Zen serije vrhunskega dizajna in zmogljivosti

Mitsubishi Electric FH Kirigamine inverter

Za doseganje najvišjih standardov direktive ErP model MSZ-FH Kirigamine pooseblja tehnološki mejnik klimatizacije bivalnih in pisarniški prostorov. S svojimi številnimi tehnično dovršenimi funkcijami in sezonskimi izkoristki v razredu A+++ (model 25/35) za hlajenje in ogrevanje, je uporabniku, v elegantno oblikovani Deluxe izvedbi, ponujena klimatska naprava brez primere.

MITSUBISHI ELECTRIC FH KIRIGAMINE KLIMATSKE NAPRAVE Z NAPREDNIMI TEHNOLOGIJAMI

Mitsubishi Electric LN Diamond inverter

Klimatske naprave LN Diamond odlikujejo sodobne tehnologije, ki tem napravam omogočajo doseganje izjemne učinkovitosti pri hlajenju in ogrevanju. Klima uporablja sodoben in okolju prijazen hladilni plin R32, ki zmanjša negativni vpliv klime na okolje.

Klime LN Diamond odlikuje tiho delovanje z glasnostjo le 19 dB, naprave pa so opremljene s 3D i-see tipalom, Plasma Quad sistemom čiščenja zraka in imajo vgrajen WiFi vmesnik serijsko.

MITSUBISHI ELECTRIC LN DIAMOND KLIMATSKE NAPRAVE Z A+++ UČINKOVITOSTJO

Aktualni cenik klimatskih naprav Mitsubishi Electric velja od 15. aprila 2017 do preklica. V ceniku so navedene priporočene maloprodajne cene za klimatske naprave Mitsubishi Electric LN letnika 2017 brez montaže. Cena montaže je odvisna od materiala in zahtevnosti montaže, ki jo oceni pooblaščeni monter klimatskih naprav. Priporočamo vam, da se pred nakupom posvetujete z našim strokovnjakom na telefonski številki 040 900 889 ali izberete brezplačno svetovanje na domu.