ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU POKLIČITE 040 900 889!

Panasonic Etherea je prejela nagrado IF Design 2017

Panasonic etherea je prejela nagrado IF Award Design 2017

Panasonic slovi po tehnološko naprednih in oblikovno dovršenih klimatskih napravah, zato ne preseneča, da so klimatske naprave tega proizvajalca pogosto deležne pohval in strokovnih nagrad. Tokrat si je nagrado iF Desgin Award prislužila Panasonic Etherea družina klimatskih naprav s hladilnim sredstvom R32 in tihim delovanjem.

Družna Etherea klimatskih naprav je žirijo prepričala s svojo izjemno obliko, ki klimi omogoča, da v prostor sega za pičlih 194 mm, hkrati pa dosega najvišji standard učinkovitosti delovanja A+++. Klimatska naprava se tako ponaša z najtanjšo notranjo enoto v svojem razredu. Poleg izjemno tankega ohišja je žirija pohvalilo obliko sprednje plošče, zaobljen stranice in zasnovo loput za izpuh zraka, kar vse pomaga tej klimi pri vključevanju v sodobne življenjske prostore.

Podrobnosti o nagradi si lahko preberete na spletni strani iF World Design Guide. Klimatske naprave Panasonic Etherea s hladilnim sredstvom R32 so že na voljo v naši trgovini.

Oblikovno nagrado iF Design Award podeljuje iF International Forum Design GmbH, ki je nemška stanovska organizacija, katere cilj je vzpodbujati dobro oblikovanje izdelkov vsakodnevne potrošnje. iF design želi povečati pomen oblikovanja in izpostaviti prednosti, ki jih dobro oblikovanje prinaša uporabnikom, podjetjem pomaga z integracijo oblikovanja v dolgoročne strategije ter varuje vlogo poklicnega oblikovalca in poudarja pomen tega poklica. iF Design nagrajuje dobre izdelke že skoraj 65 let, od ustanovitve leta 1953. iF je okrajšava za Industrie Forum.

Delite to objavo
  , , , ,