ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU POKLIČITE 040 900 889!

Ohladite najmanjši prostor za samo 1€ s Panasonic Multi poletno akcijo!

Panasonic preseneča s poletno akcijsko ponudbo multi klimatskih naprav. Do konca meseca julija vam ob nakupu Panasonic Free Multi sistema stane najcenejša notranja enota le 1€! Ohladite celotno hišo ali pisarno s Panasonic Free Multi rešitvami, ki omogočajo priklop do petih notranjih enot na eno zunanjo. Zagotovite si idealno klimo v vsakem prostoru, ne da bi morali za to vgraditi več zunanjih enot.

Prednosti Panasonic Free Multi klimatskih naprav

Notranje stenske enote Pansonic Free Multi so letos popolnoma PRENOVLJENE lahko izbirate med Panasonic COMPACT inverter, ki je zasnovan posebej za manjše prostore saj v širino meri le 799mm ter Panasonic ETEHEREA, dobitnico nagrade za najlepše oblikovan izdelek v svoji kategoriji (IF DESIGN AWARDS), hkrati pa velja za najbolje opremljeno klimo saj je opremljena z naprednimi tehnologijami, ki zagotavljajo prijeten zrak v prostoru in minimalno porabo energije.

Panasonic ETHEREA zagotavlja najvišje udobje in prihranek energije. Kliknite za več.

Zunanje enote so vse razreda A++, moči pa se pričnejo že pri 3,5 kw za dve enoti in gredo vse tja do 10kw, kar omogoča hkratno uporabo kar petih notranjih enot. Panasonic ponuja za vse Panasonic Free Multi naprave kar 5LET tovarniške garancije na kompresor.

Letak Panasonic Free Multi za 1€!

Delite to objavo
  , , , , ,