ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU POKLIČITE 040 900 889!

Panasonic klimatske naprave

Panasonic TZ Inverter

Novo - novi modeli klimatskih naprav Panasonic z letnico 2017Panasonic TZ klimatske naprave odlikuje izjemno razmerje med zmogljivostmi in ceno. Panasonic je med prvimi predstavil novo, okolju prijazno hladilo R32 v klimatskih napravah tega cenovnega razreda. Klime odlikuje preverjena Panasonic kakovost po dostopnih cenah. Inverter tehnologija zagotavlja tiho in varčno delovanje tako pri hlajenju kot ogrevanju.

Celotna družina klimatskih naprav serije TZ je bila za modelsko leto 2017 povsem prenovljena in se ponaša s še boljšimi izkoristki in nižjimi cenami kot kdajkoli doslej. S to generacijo Panasonic prehaja na poimenovanje klim v kW. Modeli 2017 z oznako 25 so primerljivi lanskim z oznako moči 9.

Panasonic TZ Inverter klimatske naprave z okolju prijaznim hladilom R32

Aktualni cenik klimatskih naprav Panasonic velja od 15. aprila 2017 do preklica. V ceniku so navedene priporočene maloprodajne cene za klimatske naprave Panasonic serije TZ letnika 2017 brez montaže. Cena montaže je odvisna od materiala in zahtevnosti montaže, ki jo oceni pooblaščeni monter klimatskih naprav. Priporočamo vam, da se pred nakupom posvetujete z našim strokovnjakom na telefonski številki 040 900 889 ali izberete brezplačno svetovanje na domu.

Panasonic Heatcharge Inverter

Panasonic heatcharge klimatske naprave predstavljajo sam vrh ponudbe klimatskih naprav tega proizvajalca. Klimatska naprava je zasnovana za uporabo vse leto in v vseh vremenskih pogojih. Glasnost delovanja je le 18dB (A), kar je skoraj neslišno, klima pa bivalne objekte zanesljivo in stalno ogreva tudi, ko se zunanje temperature spustijo do -35°C. Naprava je opremljena z vsemi tehnologijami, kar jih premore Panasonic, vključno z Nanoe filtri in Econavi senzorji.

PANASONIC HEATCHARGE INVERTER KLIMATSKE Z MOŽNOSTJO OGREVANJA DO -35°C ZUNANJE TEMPERATURE