ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU POKLIČITE 040 900 889!

Brezplačno svetovanje na domu

Svetovanje na domu, brezplačen ogled lokacije

Nakup klimatske naprave je lahko velik zalogaj, zato nasvet strokovnjaka nikakor ni odveč. Klimatsko napravo se v stanovanje, pisarno ali počitniško hišico namesti fiksno, z montažo pa so povezana gradbena dela in preboj stene objekta.

Napačna izbira klimatske naprave ali ponesrečena umestitev v prostor lahko v veliki meri izničita prednosti klimatske naprave. V tem primeru je potreben dodaten poseg, ki lahko vključuje premikanje klimatske naprave na drugo mesto ali montažo dodatne klimatske naprave. Vse to za seboj potegne dodatne stroške, katerim bi se bilo mogoče izogniti.

Izpolnite obrazec na desni in se naročite na brezplačno svetovanje na domu. Z naročilom ogleda niste obvezani k nakupu. Naš tehnik vas bo kontaktiral in se z vami dogovoril za termin ogleda, na hitro pa se bo tudi pozanimal o vaših željah in pričakovanjih.  Prisluhnil bo vašim potrebam ter vam predlagal način montaže in klimatsko napravo, ki je najboljša za vas.

V roku 24 ur od obiska boste na vaš e-poštni naslov prejeli ponudbo za montažo klimatske naprave na vaši lokaciji, ki bo upoštevala vse informacije zbrane med ogledom.

Vaša zasebnost nam je pomembna. Vse informacije, ki jih naš svetovalec zbere med ogledom vašega doma, bodo varno shranjene za časa pripravljanja ponudbe. Če imate kakršnakoli vprašanja glede zasebnosti vam bo svetovalec z veseljem posredoval podrobne informacije o načinu, namenu in politiki hranjenja in obdelave podatkov.[recaptcha]