ZA BREZPLAČNO SVETOVANJE NA DOMU POKLIČITE 040 900 889!
Za klimatsko napravo poskrbi klima123!

Spoznajte nas


Naš cilj je vsaki stranki priskrbeti klimatsko napravo, ki bo najbolj ustrezala njihovim potrebam, željam in zmožnostim po kar najbolj dostopni ceni.

Naša ambicija je doseči najboljšo rešitev za vsakega kupca. Zato smo sile združili tehniki in svetovalci z dolgoletnimi izkušnjami pri prodaji in inštalaciji klimatskih naprav, da na trgu ponudimo specializirano prodajalno klimatskih naprav. 

Pozabite na prodajalce, ki si za vas ne vzamejo časa. Mi smo vam vedno na voljo. Naj vas ne skrbi postavljati vprašanj, na vsakega odgovorimo z veseljem. Ne skrbite o zanesljivosti montaže, naši tehniki so si izkušnje nabirali na projektih velikega in malega obsega, zato bomo za vas vedno našli pravo rešitev. 

Mi poznamo klimatske naprave. In z veseljem za vas poiščemo pravo.

Kaj nudimo


Prodaja

Prodaja klimatskih naprav vodilnih svetovnih proizvajalcev Mitsubishi Electric, Panasonic, Toshiba, Daikin, GREE in mnogih drugih. Z montažo ali brez, je nakup pri nas prava izbira.

Svetovanje

Naši svetovalci vam bodo pomagali pri izbiri idealne klimatske naprave za vaš dom. Pokličite nas takoj in določili bomo termin za brezplačni ogled vaše lokacije.

Montaža

Vse klimatske naprave iz naše ponudbe vam strokovno vgradimo kjerkoli v Sloveniji. Za zanesljivo, kakovostno in hitro montažo klimatske naprave je tu klima123.

040 900 889


Pokličite nas za svetovanje in brezplačni ogled lokacije

Inverter klimatske naprave
Razvlažite prostore s klimo